Inte mycket kan få en att känna sig lika snygg och het som sexiga underkläder, oavsett om det är för din egen skull eller för någon annans skull. För det mesta, och framför allt till vardags, föredrar nog de flesta kvinnor att ha på sig bekväma och kanske till och med praktiska underkläder. Då och då, vid särskilda tillfällen, kan lite mer speciella underkläder därför göra stor skillnad och hetta upp vilket tillfälle som helst!

Korsetten

Korsetten är ett plagg inom kategorin underkläder för kvinnor som funnits under en mycket lång tid. Förr i tiden var det vanligt förekommande att korsetten användes under andra klädesplagg för att göra kvinnans midja smalare och tydligare formad. Idag finns det en mängd olika varianter av korsetter. Den går fortfarande utmärkt att användas för att skapa en timglas-formad figur och smal midja, men det finns också lite mer diskreta korsetter som kan användas som till exempel en festtopp. De flesta använder dock korsetten som en sexig kombination till trosor.

Lack och läder

Sexiga underkläder som är tillverkade av material som lack och läder kan förhöja känslan av att vara sexig ytterligare och ge ett extra pirr i kroppen. Toppar, behåar, trosor, korsetter, skor och accessoarer går alla att hitta tillverkade av lack och läder.

Underklädesset

Om du vill ha underkläder där alla delar matchar och passar ihop så är ett underklädesset något för dig. Det finns både tvådelade och tredelade sets att välja mellan, och dessa kan inkludera behå, linne, trosor, stringtrosor, höfthållare, strumpebandshållare, strumpor och stay-ups. Ett par sexiga skor till kan vara pricken över i:et. Det finns sets av underkläder som passar till alla sorters tillfällen, i material så som spets, nät och strass och med många olika mönster.

Nattlinnen

Nattlinnen kommer i många olika modeller, storlekar och material. Många föredrar nattlinnen framför till exempel lack och läder eller väldigt exotiska underkläder när man vill känna sig lite mer romantisk och förförisk. Vissa av nattlinnen kommer tillsammans med stringtrosor, men annars gör det bra att kombinera ditt nattlinne med vad du vill. Alla nattlinnen går bra att sova i.

Det viktigaste när man köper och sedan använder sexiga underkläder är att man känner sig bekväm i sig själv och med det man har på sig! Då kommer det att synas, och såklart göra dig ännu snyggare.

Snygga underkläder