En snygg och välpassande T-shirt är ett plagg som passar alla, och alla garderober bör ha åtminstone en! Det är lätt att använda till både finare och mer vardagliga kläder, och det ger en bekväm touch åt vilken stil som helst. En fräsch vit T-shirt till exempel är svårt att slå, särskilt om du matchar den med en par blå jeans eller om kort kjol till sommaren. För män passar en vit T-shirt i sort sett när som helst – under kostymskjortan, till jeansen eller med ett par shorts. Du kan också hitta snygga långärmade T-shirt som passar bättre till tidig vår eller höst.

Miljövänliga trender

Miljövänliga och samhällsmedvetna trender är i dagens läge närvarande överallt, även bland kläder. Om du vill ha en snygg T-shirt utan att ha dåligt samvete finns det några lätta val du kan göra;

  • Välj eko-odlad bomull
  • Shoppa fairtrade där det finns
  • Testa bambu-fibrer

Eko-odlad bomull är mer och mer vanligt, antingen som en del av fibrerna i plaggen eller som hel textil. Det gör att du vet att inga otrevliga kemikalier användes för odla bomullen och att marken den odlas på sköts på ett ansvarsfullt sätt. Du kan också välja att shoppa fairtrade, och då vet du dessutom att personerna som jobbat med att plaggets textiler har fått en rättvis lön för sitt arbete. Till sist, du kan också köpa en T-shirt av bambu-fibrer, det blir alltmer vanligt i flera märken eftersom det är lätt och miljövänligt att odla.

Du får tillbaks det du investerar

En T-shirt kan du använda närsomhelst, till vilken typ av klädsel som helst och under vilken säsong som helst. Under sommar är det ju skönt att kunna vara utomhus med bara armar, och under vintern kan det vara bekvämt att bära kläderna i lager-på-lager, så att du håller värmen och kan ta av dig några lager om det behövs. Varje garderob bör ha en T-shirt.