Odd Molly är ett Svenskt varumärke som växt snabbt! Företaget som grundades 2002 bygger hela sin inspiration på Molly som var en 80 tals skatetjej i USA. Visionen om att hylla det unika och modiga i att följa sina drömmar är kärnan i hela verksamheten. Enligt egen utsago kämpar de för fler Mollys! Kläderna är i mångt och mycket en förlängning av deras ursprung. Här finns vågade former och färger som inte tämjs av traditionen. Tvärtom handlar de om att våga gå sin egen väg! En ansats som gett stor effekt och inneburit kunder.

En snabb start

Under de första 5 år som bolaget var aktivt hände en hel del! Inte bara i Sverige utan också på en internationell marknad. En första modevisning går av stapeln i Hollywood, USA, och de öppnar kontor i Loa Angeles. Vidare erhålls Export Hermes från Stockholms Handelskammare för deras framgång inom export. Odd Molly vinner även International Baltic Fashion Awards, Prêt-à-porter i Tyskland.

Bakom företaget finns kända namn som har erfarenhet från olika delar av näringsindustrin. Karin Jimfelt-Ghatan, Per Holknekt och Christer Andersson. Här finns ytterligare info om Odd Molly.

Från de första stegen rusade Odd Molly fram som ett tillväxtföretag att räkna med. De öppnar affärer i Stockholm, vinner utmärkelser och lanserar kollektioner som bärs av allt fler kunder. 2012 firade Odd Molly sitt första decennium genom att hålla sin dittills största modevisning på Stockholm Fashion Week. genomgående har de hållit fast vid sin vision om att inte ge vika för några hinder. Istället har de gått sin egen väg och lanserat allt fler butiker utomlands. Både i Skandinavien och utanför denna region är Odd Molly ett välkänt och uppskattat företag.

Ny inriktning

2015 var ett intressant år för Odd Molly som lanserade sina första kollektioner utanför modesatsningen. Man testade då att saluföra inredningskollektioner och badkläder för att nämna ett par av de fokusområden företaget satsade på. Året därefter kom även en kollektion inom skor och sportutrustning. Det är inte många Svenska företag som gjort en resa i stil med den Odd Molly kunnat visa upp. En hel del har skett under åren som gått men än finns mycket kvar att uppleva! Via den sida vi länkar till går det att hitta en uppsjö olika produkter från ett av de kanske mest intressanta företagen under denna tid.

Odd Molly