Tarotguiderna.se är en av Sveriges största portaler inom tarot. Här kan man som intresserad av tarot lära sig mer om allt från medium, symbolers betydelse och astrologi till personlig utveckling. För dig som vill följa företaget, som erbjuder sina tjänster via hemsidan, finns minst tre vägar till information och interaktion.

Hemsidan

Hemsidan är ”navet” i verksamheten. Vill man läsa fördjupade artiklar, intervjuer eller hitta kontaktuppgifter till Tarotguiderna är det hit man ska gå. Vill du jobba med tarot går det även att söka jobb hos företaget här. Då vägledning sker via telefon kan man jobba hur mycket eller lite man vill. Däremot krävs självklart ett mycket gott bemötande samt god kunskap inom området.

Nyhetsbrev

Via hemsidan, och Facebook, kan man få uppdateringar kring det nyaste från företaget. Det går även att få nyhetsbrev. Det kan handla om nyheter, erbjudanden eller uppdateringar. Att anmäla sig till nyhetsbrevet är gratis och sker enkelt på hemsidan. Önskar man inte mer få dessa mail är det enkelt att avregistrera sig. Se länken längst ner i mailet.

Facebook

Av hemsidan, nyhetsbrev och Facebook har Facebook överlägset mest ”liv”. De flesta veckor publiceras inlägg ett par dagar i veckan. Delvis publiceras länkar på Facebook till intressanta inlägg på hemsidan men det är även enklare tankar för dagen.

Genom att följa Tarotguidernas Facebook får man information kring tarot, medium och andlighet på ett enkelt sätt. Scrolla förbi de inlägg som inte är intressanta, klicka och läs mer på de där innehållet lockar.

Ett uppskattat inslag är de personliga inläggen som skrivs på hemsidan och sedan länkas via Facebook. Detta exempelvis av Bettan som skriver om Veckans tarotskop. Sett till kommentarer och likes är det tydligt att dessa inlägg skapar interaktioner och intresse hos läsarna.

Stor interaktion

Totalt är det över 22 000 personer som gillar Facebook-kanalen. Av dessa är nästan alla följare. Enligt Facebook ligger siffran på ca 21 100. Med tanke på att tarot och medium inte är något alla ens vet vad det är imponerar följarantalet.

Även på de inlägg som publiceras på Facebook skapas överlag stor mängd interaktioner. De mest populära inläggen en månad har ett par hundra likes, delningar och kommentarer.

Sammanfattningsvis är Tarotguiderna uppenbarligen mycket populär bland personer med intresse inom tarot och medium. Det märks inte minst på den stora följarskaran som finns på deras Facebook.

Lär dig mer tarot via Tarotguiderna