Det finns gott om iPhone 11 skal att välja bland på marknaden – en del för att ge ett så bra skydd som möjligt och andra främst för att ge telefonen ett nytt utseende. Åtminstone kan det sistnämnda vara en anledning att vilja ha ett men även om det kan verka enkelt att välja skal så finns det finns faktiskt några saker som kan vara bra att tänka på.

Till exempel på om det finns några speciella finesser och egenskaper som kan komma till användning, samt olika material.

Iphone 11 skal i olika material

Det finns som sagt ett stort utbud av iPhone 11 skal att välja bland och dessutom i olika material. Det finns till exempel modeller av silikon, vilka är flexibla att sätta på och ta loss från telefonen samtidigt som materialet ger ett bra skydd. En annan fördel med silikon är att det är enkelt att rengöra – bara att ta loss och spola av under kranen vid behov.

Ett annat vanligt material är hårdplast. Dessa är exakt anpassade till telefonens storlek och nästan knäpps fast för att skydda telefonens baksida.

Finesser och egenskaper

En annan sak värd att tänka på, förutom vilket material som är bäst, är att fundera på eventuella finesser och egenskaper som kan vara bra att ha i eller på ett skal. Här finns också en del olika att välja bland men följande två är både vanligt förekommande och väldigt populärt:

  • Magnetiska – Det finns iPhone 11 skal som är magnetiska på baksidan – bland annat för att enkelt kunna fästas och ta bort från tillhörande fodral som omsluter hela telefonen. Magnetiska modeller kan dock köpas separat och utan själva fodralet och kan då användas exempelvis för att fästa på en magnetisk mobilhållare för bilen.
  • iPhone 11 skal med stöd – en del modeller har utfällbara stöd på baksidan, så att telefonen kan placeras i en upprätt position till exempel på ett bord. Detta kan vara bra för den som gillar att kolla på videos, läsa recept eller liknande utan att behöva hålla telefonen i handen.
  • Med korthållare – Det finns även en hel del modeller med fast korthållare på baksidan, så att skalet samtidigt fungerar som en plånbok.
Välja iPhone 11 skal – tips