Pumps är en klassisk och snygg skomodell som ”passar till allt” och som finns i många olika utföranden. Med ett par pumps behöver du aldrig känna dig obekväm eller ”felklädd”, oavsett vilket sammanhang du befinner dig i. Pumps är den perfekta skon på jobbet, hemma eller till fest. Eftersom det finns många olika modeller är det bara att anpassa ditt val efter tillfälle och smak. Vill man till exempel inte ha höga klackar kan man välja en lägre klack, eller en bredare klack som ger mer stabilitet.

 
Om man är uppklädd inför ett festligt sammanhang är det tjusigt att bära ett par pumps med spetsig tå och relativt hög klack. Kom dock ihåg att valda skor behöver kännas rätt för dig – det finns inget värre än att vara på fest och inte kunna dansa på grund av illasittande skor.

Möt våren i nya färger

Till våren känns det både snyggt och fräscht med alla läckra, ljusa pastellfärger som pumpsen kommer i. Ofta har pumpsen en rundad tå (mer eller mindre spetsig i formen),  och modellen på klacken varierar, det finns både höga och låga klackar i alla tänkbara utföranden. Välj helt enkelt den sorts klack du gillar och variera mellan olika typer av design, såsom till exempel modernt silverfärgade stilettklackar eller låga kilklackar.

Eftersom pumps är tidlösa skor som passar till det mesta är det värt att investera i ett par riktigt bra pumps i skinn eller mocka, av god kvalitet. Ett par klassiska pumps kan man ha i många år och de blir aldrig omoderna. De mer detaljrika eller färgrika pumpsen kan man variera efter tillfälle och säsong.

Se gärna till att ha några par pumps i garderoben och du kommer aldrig bekymra dig över vilka skor du kan tänkas behöva i en viss situation. Ett par eleganta pumps går att kombinera med alla slags kläder och du kommer garanterat att känna dig snygg och välklädd.

Satsa på en klassiker inom pumps