Är du trött på att ständigt raka benen och armhålorna? Många upplever besvär efter rakning som kliande och ömma prickar och sår. Dessutom kan man ofta uppleva att hårväxten ökar med intensiv rakning eller plockning. Genom en permanent hårborttagning slipper du ta itu med oönskad hårväxt samtidigt som huden slipper den påfrestning som det innebär. Varje gång du drar med en rakhyvel längsmed huden slits den nämligen. Det finns många omtyckta och erfarna kliniker som utför permanent hårborttagning i Göteborg, bland annat Citylaser.

Laserbehandling – effektivt och skonsamt

Man kan ta bort hårväxt permanent på flera olika sätt, men få behandlingar är lika effektiva som med laser. En laserbehandling gör varken ont eller tar särskilt lång tid. Först får du en gel på det hudområde som ska behandlas. Gelen använder man för att laserns stråle ska hamna rätt. När ett tunt lager gel är applicerat börjar man behandla med lasern. Då huden kan bli varm under behandlingen är lasern försedd med en integrerad kyleffekt som svalkar skönt. För dig som vill få hjälp med permanent hårborttagning i Göteborg för armhålor tar behandlingar endast några få minuter. Tänk vad mycket tid du kommer spara i framtiden på att slippa raka.

Hur fungerar diodlaser för hårborttagning?

Olika kliniker använder olika lasrar, men en av de vanliga för just hårborttagning är diodlasern. Den fungerar på så sätt att den avger starka blixtar av infrarött ljus. Detta ljus har en förmåga att tränga sig ner genom huden. Där det finns mörkt pigment övergår ljuset till värme och bränns. Då hårstrån ofta är pigmenterade tränger ljuset ner i hårsäcken där den bränner upp väggarna samt botten av säcken. Detta resulterar i att hårsäcken inte längre producerar hår. Innan du får permanent hårborttagning i Göteborg bör du ha rakat dig. Kolla vilken klinik som är bäst i Göteborg
För att hitta rätt klinik för dig i Göteborg kan det rekommenderas att se över recensioner och omdömen på nätet. Även fast kliniker är professionella och seriösa över lag, kan bemötande och service skilja mellan olika platser. Ibland finns det även kliniker där kunder kan ha haft negativa upplevelser, varför det är bäst att se efter deras rykte först.

Permanent hårborttagning