På Dildolistan presenteras recensioner på ett flertal intimprodukter. I recensionen om Satisfyer pro 2 next generation nämns följande fördelar och nackdelar.
OBS – Den personliga njutningen har inte värderats då detta är så individuellt. I recensionen har däremot mer allmänna punkter tagits upp och värderats.

Fördelarna

 • Vattentät
  Att Satisfyer pro 2 next generation är vattentät är en stor fördel. Detta åtminstone för de kvinnor som gärna använder sin dildo/vibrator i duschen. Men det är även en fördel utifrån att den blir mycket lätt att hålla ren.
 • Rengöring
  Just rengöringen lyfter Dildolistan upp som en av fördelarna med Satisfyer pro 2 next generation. Detta utifrån två aspekter. För det första att den är vattentålig (vilken nämns ovan) och för det andra att munstycket är av silikon. Det är ett material som lätt hålls rent med bara vatten och tvål.
 • Uppladdningen
  På ca 90 minuter har Satisfyer pro 2 next generation laddats upp. Det behöver aldrig bytas ut några batterier utan laddningen sker enkelt genom att koppla in laddaren.
 • Med vattenbaserat glidmedel
  Testpanelen har provat modellen med vattenbaserat glidmedel och anser att detta fungerar mycket bra. För även om någon direktkontakt inte sker med klitoris så blir munstycket mjukare och mer följsamt med glidmedel.

Nackdelarna

 • Ljudnivån på motorn
  Den senaste modellen av Satisfyer pro 2 next generation har en lägre ljudnivå än tidigare modell. Men räcker det? Enligt testpanelen är fortfarande denna modell något högljudd. Det kan därmed bli svårt att använda den diskret – om nu det behovet finns.
 • Plastig?
  Handtaget är av plast och kan därmed upplevas något ”plastigt”. Recensenterna anger att detta kan upplevas lite ”billigt”. Spelar det någon roll? Det beror helt på vilken känsla som eftersöks.
 • Laddningen
  Att det är uppladdningsbara batterier är en fördel. Att de behöver laddas i 8 timmar vid första tillfället är en nackdel….

Snabbfakta – Satisfyer pro 2 next generation

Satisfyer pro 2 next generation stimulerar med vakuum och lufttryck. Därmed kommer inte någon direktkontakt att uppstå med klitoris. De delar som har kroppskontakt är tillverkat av medicinskt silikon. Modellen är vattentålig och har 11 olika nivåer på intensitet. Den anges även vara ergonomisk vilket även speglas i vad som nämns i ett flertalet recensioner.

Fördelar/Nackdelar med ny produkt